top of page

Travel life

  • Svart Instagram Ikon

Velkommen til Mitt kamerahus

Jeg har laget denne siden for vise noe av det har fått ut av kameraet mitt.  Som mange andre er jeg glad i å reise, og den sterke utferdstrangen har gjort at jeg, så langt, har hatt hele mitt yrkesaktive live i reisebransjen i Oslo.

Jeg liker å reise litt utenfor allfarvei, kanskje gjøre litt andre ting enn den tradisjonelle turisten. Listen over land jeg har besøkt begynner å bli lang, på denne siden finner du et lite utvalg av land jeg har besøkt.  

På våre reiser forsøker å vi bruke lokale agenter for å skape arbeid til lokalbefolkningen. I tillegg benytter vi tog der det er mulig, slik at vårt fotavtrykk blir så lite som mulig. 

Når jeg ikke er ute å reiser,  synger jeg. Og som glad amatør har jeg vært med i flere operaer og nå nærmest Aida ved Oscarsborg-operaen. 

Dersom du finner bildene mine interresante, og ønsker å kjøpe et! Ta gjerne kontakt:  tom@mittkamerahus.no.

Jeg kan også hjelpe til og ta portrettbilder til bruk på sosial medier, CV-er o.l.  

I am Tom Ødemark, an adventurous traveling rural dreamer, who sings opera ,love to act, tell stories and shoot photos. 

My travel lust is inspired by the songs my mother used to sing about the children of the earth, how we look different,but regardless of appearance, we are equal. These songs and other nursery rhyme about journey into the the great world, triggered my wanderlust and the desire to meet all the people from the songs, see the great wonders created by man or nature.

I have always enjoyed shooting photos, and make films. 

Whether you're an travel agent looking for travel photos to use on you web page, call me at: tom@mittkamerahus.no 

bottom of page